Sunday, November 7, 2010

ouh aku teringat 2

Bila baca [TUNAS] automatik akan rindu giler tapir dekat sekolah...*spesifik kan..aku rindu hostel life...serius, walaupun ada perkara yang tak best tapi still ada kenangan yang akan aku kenang, orang yang aku ingat, katil yang aku suka, makanan yang aku febret, still ada tempat aku luahkan perasaan aku.

Aku ingat lagi...ada sorang besfren aku ni...aku sayang giler kat dia yang baek hati ni (that doesn't mean i don't love others...cuma mungkin lebih sikit kat beliau..huhu..)...walaupon otak dia kadang-kadang weng sikit. Well, dulu kalau masuk kelas nak prep tiba-tiba kau nampak atas meja kau ada air tin and kat situ dilekatkan nota kata-kata semangat. perghhh...orang bajet pakwe la bagi padahal besfren kau...hahaha..*ok...macam budak tak pernah dapat aiskrim dapat Baskin Robbin larr kirenyer...* serius aku appreciate giler-giler...dia yang selalu bagi kata-kata semangat kat aku saat aku down saat aku hiba...remember the black sheep thing???huu...dan kadang-kadang dia tulis kata-kata semangat dia yang panjang berjela tu dalam kertas buku latihan koyak letak dalam buku...so sweet kan...satu-satunya member sekolah intersaber perempuan yang pernah datang raya rumah aku...memang buat aku terharu sungguhlah. aku pon tak pernah raya rumah dia lagi...InsyaAllah berkesempatan nanti aku datang tau...tapi make sure kita still keep in touch k...*gaya macam dia baca blog kau* huhu...takper...aku berpesan pada angin..please spread this message directly to her..hehe..poyos je haku neh.

dedicated this song specially to all my sktpians, intersaberians, kmmians, uthmians...haha suker suki hati aku jerr...agagaggaa....

pleasee...enjoy~!!!


Des'ree - You Gotta Be

Listen as your day unfolds
Challenge what the future holds
Try and keep your head up to the sky
Lovers, they may cause you tears
Go ahead release your fears
Stand up and be counted
Don't be ashamed to cry
You gotta be
You gotta be bad, you gotta be bold
You gotta be wiser, you gotta be hard
You gotta be tough, you gotta be stronger
You gotta be cool, you gotta be calm
You gotta stay together
All I know, all I know, love will save the day
Herald what your mother said
Readin' the books your father read
Try to solve the puzzles in your own sweet time
Some may have more cash than you
Others take a different view
My oh my heh, hey
You gotta be bad, you gotta be bold
You gotta be wiser, you gotta be hard
You gotta be tough, you gotta be stronger
You gotta be cool, you gotta be calm
You gotta stay together
All I know, all I know, love will save the day
Don't ask no questions, it goes on without you
Leaving you behind if you can't stand the pace
The world keeps on spinning
You can't stop it, if you try to
This time it's danger staring you in the face
Oh oh oh Remember
Listen as your day unfolds
Challenge what the future holds
Try and keep your head up to the sky
Lovers, they may cause you tears
Go ahead release your fears
My oh my heh, hey, hey
You gotta be
You gotta be bad, you gotta be bold
You gotta be wiser, you gotta be hard
You gotta be tough, you gotta be stronger
You gotta be cool, you gotta be calm
You gotta stay together
All I know, all I know, love will save the day
You gotta be bad, you gotta be bold
You gotta be wiser, you gotta be hard
You gotta be tough, you gotta be stronger
You gotta be cool, you gotta be calm
You gotta stay together
All I know, all I know, love will save the day

aku edit ni..sebab semalam aku lupa nak bagitau kat sini....aku sayang member2 girls aku foreva...tak kiralah korang rapat ke tak ngan aku..aku appreciate sangat kat korang yang sudi terima aku as friend....uhibbuki fi Allah abadan abada~

4 klik dan komen :):

Atteya_Azmi said...

tq afie syg..^_^

Afie said...

ur welkam teya...=)

nadiah fatin said...

oh.baru nak tanye. atteya punye keeje ke. haha
aku igt afie mase skola pengawas. wohoo~ p2 die suke tido dlm kelas~=p
ceh, mcm aku tak tido gak.

Afie said...

nadfaten....
hahha...intan ramli nyer keje la..die kan suka wat pelik2 nih...ceh..ko bocorkan rahsia aku suke tdo..kantoi2..ngeh3..tp ak lg advance kot tdo...yela..meja dpan skali kot..kau..aku da tulun kaverkan...haha