Sunday, November 28, 2010

Biasa

Saya seorang 'plain Jane'.
Manusia biasa yang hanya tahu merungut bila rasa nak merungut. Diamkan diri bila rasa hati tercalar tapi masih mampu senyum. Layankan jer...Ketawa bila rasa nak ketawa, nangis bila rasa nak nangis (tapi biasanya nangis suka sorang2.lebih feeling..huhu). Biasa suka buat muka stone. sebab muka stone sangat biasa. Tak bijak sangat, kena pulun study untuk berjaya. Memang seorang biasa. Tersangatlah biasa...Enjoy life menjadi seorang biasa dan student yang biasa. 4 paper lagi membuatkan perasaan biasa menjadi semakin luar biasa...Rindu pada kehidupan biasa sebelumnya kerana sedang menghadapi tekanan luar biasa yang semakin menjadi-jadi akibat kekhilafan sendiri.

4 klik dan komen :):

Sophia Rani said...

muka stone..??? aku tau la dulu ko scandal ngan stone cold kan kan kan..

Afie said...

cehh...mmg..haha..kantoi plak disni...jap2 stone cold hensem x???hehe =P

paper_plane said...

muka stone itu cool~
hooooyeh!



jangan serabut dear,
nanti kite dating dekat sawah ek!


wakakakaka~



apsal kau tinggalkan word verification dekat blog aku?

motip???

Afie said...

paper plane...
hahhaa..yer..sengaja jer..xde motip lalink...yok dating kat sawah jum..chup..mke stone tau..bkan stone cold.hahaha