Monday, November 22, 2010

Kembali pulang ke Johor

Hibernation day~

Perjalanan dalam bas 5 jam-TIDO je...
dari Klang ke BP
2o minit pertama je aku jaga. disebabkan hujan dan kesejukan, tido pon sodap...sampai S.Alam, makcik yang naik cuba ajak berborak tapi aku ngantuk sangat-sangat, aku gagahkan jugaklah diri layan makcik tu...cuaca pun makin cerah dah...masuk-masuk highway makcik tadi tu pun stop borak-borak dengan aku...sebab aku layan gitu-gitu je kot...hehe...yelah, aku tak suka la orang borak-borak tanya ayah keje apa?mak keje ape?malas sikit nak layan part tu...bagus jugak, so masuk highway je aku layan tido sampai la Batu Pahat...hoho..syiok giler...dahlah hujan je sepanjang highway tu...memang sedap la tido..tapi kalau bas berhenti memang akan otomatik terjaga...makcik tadi pon dah beralih tempat duduk ngan suami beliau masa stop kat Muar.ha..kat Muar ni da tak hujan da..aku rasa Johor panas je..hehe..lagilah aku sakan tido...hehe...tapi setakat Muar ke BP tu kejap jer...tapi memang sempat jugaklah aku layan mata aku ni..

sampai BP kenalah naik bas lagi nak sampai rumah. Bajet nak naik cursewaylinklahkanCauseway Link tapi disebabkan pakcik Tanjau sibuk-sibuk je panggil dan bas kuning ceria tu pon dah blah maka naik jelah..Tanjau pon Tanjau lah...bas baru siap kerusi macam bas express lagi, boleh setting2 tu...Tapi tiba-tiba tengah perjalanan boleh pulak dia singgah stesen minyak isi minyak??erk..ok paham...minyak abes..tapi ni 1st tym aku naik bas ting tong siap pergi isi minyak..haha...takpelah nak wat cane kan....
bas kontot...huhu

Sampai rumah- TIDO lagi...siap bangun tido bangun tido lagi..haih...apa nak jadi nih???

kepala pun da pening asyik tidor jer...

2 klik dan komen :):

paper_plane said...

yayang ---->OH GEDIK!!
good luck exam ek,
nak tau satu benda tak?



HEAVEN GILA DUDUK RUMAH!!


muahahahahaha!


jangan marah! hehe~

Afie said...

lalink!!ko mmg gedix...haha

cehh...xper2..aku suker suasana exam nih..haha~