Tuesday, May 18, 2010

Ireng~

Tadek citer len kot nak stori-mori minggu ni melainkan pasal ke'irengan' ku...huhu...
Walaupon ireng...takpe...asalkan aty mau baek~ punyer!!!
yang itam manis2...pandang xjemu..pandang xjemu...huhu
video

haisshh....ada mende nak share ni..tapi disebabkan mende ni hanyalah sekadar kutukan dan luahan bersifat emO..so...malaslah nak share..hikhik...aku akan cuba memositipkan diri. supaya takkan menegatipkan pemikiran lagi.


p/s: mesti cikgu wanTan sdey tgok bhasa aku da jadik gini..huhu..+_+


Sunday, May 16, 2010

mumbling je keje...

Penat..penat dan penat...

tak sangka lak latihan intensif kali ni sangat-sangatlah memenatkan...wuaa...tak sanggup aii...first week je dah bermula penderaan fizikal dan mental. M16 tu sangatlah berat bagi saya yang sememangnya jarang membuat kerja berat @ malas-nak-melibatkan-diri-dengan-kerja-berat..huhu 2.94 kg nak dihangkut ke hulu ke hilir. mana larat kot. dah jadik macam wonder girl lak...kuatkan tangan tabahkan hati...dengan titik-titik peluh mengalir cam tak hengat dunia..perghh...rasa cam nak lari balek rumah jer...jap...pikir balik gua lagi tak sanggup lari baek amek bas jer balik rumah.hahahaa..Muka tak payah cakap la..memang hitam sudah kiranya kalau aku dok sebelah atoy pon macam sama jer...wuaa....ta beshhh...=(

ekceli...hari ni sepatotnya berlangsung hari sukan. cewah..macam kat sekolah lak.hahaa. yela...takkan mau kawad 2 minggu straight..chaitt..aku ni bukannya android tadek perasaan penat-malas-bosan..(semua yang tersebut adalah sifat -ve..sila jangan ikot ok~). tapi disebabkan hal 0rang-dewasa-kurang-matang-dan-tak-pikir-orang-lain maka terjadilah hari penoh emosi. Gilerrkk arrrhh...masing-masing jadik emosional ngan aku..aku..sekali emO...huhu..Hari Sukan yang diwar-warkan dibatalkan atas arahan wa orang kena kawad jugak...hailaa...penat woo...dengan baju semua aku da basuh..nasib ada lagi baju lebih.Maka kawadlah kami dengan penoh emosi...kalau boleh semua nak lepas marah. Dengan orang yang tak bersalah pon kena sekali. Haaiiissshhh...bikin wa mengang jer..

Alhamdulillah...hari ni half day jer..kalo tak mampos aku nak maki tak cukup saliva..huhuhu...so..petangnya buat aktiviti biasa = tidor~huhu..heaven jer rasa..^^

Dan ada lagi seminggu lagi nak menempuh dugaan menghitamkan diri dan memantOpkan muscles yang sememangnyer da mantap..hahhaha...aku riso jer balik-balik naty mak aku kata "eh...dak somalia mana lak neh???" wuaaa...janganlah gitu... tamo2....

Macam tadek mende lagi nak membebel kat sini...so...adios~

jaa nee!!!

p/s: no offense k~

Tuesday, May 4, 2010

kena tagged lagi...

Salam~

Kena jawab tag lagi...huhu~

1.pagi tadi aku...

Bangun subuh macam biasa n yang extraordinary nyer aku tak tidor blek cam biasa..huhuu...=P


2.sebelumku mandi...

Aku da makan tengahari dulu...weee~


3.haku adalah...

Hamba Allah~


4.ramai yang berkata...

Gol!! Time final aritu...sebab aku lepaking kat cafe n dak2 perwira ngah bz tgok bola...*sampai terlompat-lompat tu yang ta bleh blah~ cannot go...cannot go~ huhu


5.esok adalah...

5 May n tadek birthday siapa-siapa kan??kan??kan??kalo ada nak wish ni...ngee~


6.aku skang..

Tengah siapkan tag nilah..menaip~


7.dalam pikiran aku

Banyak lak mende aku fikir...campor-campor cam tomyam camporr...errmmm..dapnyerrr...=D


8.saya akan cube

Cube-cube...ntah hape lah aku nak cube...aku teringin nak cube bungee jumping..hehehe...agak2 mak aku bagi tak???hahah


9.minggu lepas

Aku sedikit terseksa...penantian itu satu penyeksaan tau dak...tapi takpe..akhirnya it’s over bebehh...huhu


10.ak dah boleh trima...

Apa yang ko buat kat aku..aku terima slow2..supaya hati aku takkan rasa peritnyer...*betol ke x aku ni...maaf yer...hihihi...


11.semalam aku diberitahu

Basuh tudung kerja akak aku..chaiitt..pemalas sungguh beliau..hehe..naseb dapat adik yang baek ni..tapi aku belom jemur lagi...haha..malam sikitlah..abes wat tag ni...huahuaha..


12.ak teringin

mahu hidup semula di zaman kegemilan melayu melaka...*nocha..gua tiru ayat ko ea...hehehee..TAPI...tak dapek ler den nak ngonline....hahahaa..=P


13.aku berhajat...

Nak buang air besor...ok~ tiii...pooo...hajat tu nak bersuamikan laki macam adam...perghh..kantoi...wuuu*blushing*tiipoo lagi...hehe...hajat aku banyaklah. Nanti dah tau yang konpem nyer aii bagitau k~


14.apabila dah jumpa bff

Bezfrenforeva~ yang ni kalo jumper..kalo tak aku yang gila...diorang yang meroyan..hahaha...memang air liur aku free2 jer aku sumbangkan kat dorang, aku tak charge pon...biasalah sayang punye pasal...hehe..=)


15.dah lama...

Tak balek kampong yang kat Selangor..aduuuyaaii..nama jer dok Selangor..tapi aku rasa lagi selalu blek belah kedah kot..huhu..*sebab tadek sape da kat kampong belah Selangor..sdey..sdey~=(


16.cinta

Apakah ini???haiisshh...saranghaeyoo...yong hwa uppa!!hahahahaa


17.selalurnyer...

Kalau balek umah jer...mesti aku jugak kena basuh pinggan..siap lawan-lawan ‘O’ som ngan adik aku..siapa kena basuh..huhu


18.tapi selalurnyer..

Aku jugak yang kalah...dan aku ugut jer die...hahahaha...so..dapat aku berlenggang kangkung sikit...wuhuu...


19.impianku

Apalah nocha rahsia lak...impian aku???banyak...cube jangan tanya soklan yang buat aku berfikir berjuta-juta lemon...hahaha...


20.aku sangat teruja

Bila nampak Yong Hwa....whahaha..=P..tapi tak jugak lagi teruja kalo ko nak belanja aku makan..hahahahahah..=P


21.sangat suka

Merepek....hahahaa~tapi aku lagi suka kerepek kot...


22.teringin sangat2

Pegi jepon ke korea ker...huhu...baeklah g Mekah dulu kan..wat umrah n haji...=)


23.aku berhasrat

Nak habiskan study ni dengan jayanyer..huhu..semangat tol..


24.perlukah anda menipu??

Kira dulu peratus keperluan menipoo tu...huhu..mampu ker???xbaek~


25.ex-bf

Kebanyakannyer keje kat Korea dan jepon..so...jangan jelez k...hehehe..=P


26.aku bercita2...

Nak makan banyak2 ngan yang sedap2 je tapi kurus...ermm...boleh ker???tak mensyukuri nikmat betol..*dushhh*


27.hari2 yang menyeronokkan...

Bila hari tu aku rasa seronok~ =D


28.baru ak tahu...

Dragon ballz ade 7 bijik upernyerr...hehe


29.aku ada...

Harta yang sangat cipuutt...huhu...=P


30.siapakah aku mau tag...

Ziela

Nadiah fatin

Hilma

Erna

Suziana

huhu...aku tag korang ni..sila2lah jawab tag yerr...hehe