Tuesday, May 4, 2010

kena tagged lagi...

Salam~

Kena jawab tag lagi...huhu~

1.pagi tadi aku...

Bangun subuh macam biasa n yang extraordinary nyer aku tak tidor blek cam biasa..huhuu...=P


2.sebelumku mandi...

Aku da makan tengahari dulu...weee~


3.haku adalah...

Hamba Allah~


4.ramai yang berkata...

Gol!! Time final aritu...sebab aku lepaking kat cafe n dak2 perwira ngah bz tgok bola...*sampai terlompat-lompat tu yang ta bleh blah~ cannot go...cannot go~ huhu


5.esok adalah...

5 May n tadek birthday siapa-siapa kan??kan??kan??kalo ada nak wish ni...ngee~


6.aku skang..

Tengah siapkan tag nilah..menaip~


7.dalam pikiran aku

Banyak lak mende aku fikir...campor-campor cam tomyam camporr...errmmm..dapnyerrr...=D


8.saya akan cube

Cube-cube...ntah hape lah aku nak cube...aku teringin nak cube bungee jumping..hehehe...agak2 mak aku bagi tak???hahah


9.minggu lepas

Aku sedikit terseksa...penantian itu satu penyeksaan tau dak...tapi takpe..akhirnya it’s over bebehh...huhu


10.ak dah boleh trima...

Apa yang ko buat kat aku..aku terima slow2..supaya hati aku takkan rasa peritnyer...*betol ke x aku ni...maaf yer...hihihi...


11.semalam aku diberitahu

Basuh tudung kerja akak aku..chaiitt..pemalas sungguh beliau..hehe..naseb dapat adik yang baek ni..tapi aku belom jemur lagi...haha..malam sikitlah..abes wat tag ni...huahuaha..


12.ak teringin

mahu hidup semula di zaman kegemilan melayu melaka...*nocha..gua tiru ayat ko ea...hehehee..TAPI...tak dapek ler den nak ngonline....hahahaa..=P


13.aku berhajat...

Nak buang air besor...ok~ tiii...pooo...hajat tu nak bersuamikan laki macam adam...perghh..kantoi...wuuu*blushing*tiipoo lagi...hehe...hajat aku banyaklah. Nanti dah tau yang konpem nyer aii bagitau k~


14.apabila dah jumpa bff

Bezfrenforeva~ yang ni kalo jumper..kalo tak aku yang gila...diorang yang meroyan..hahaha...memang air liur aku free2 jer aku sumbangkan kat dorang, aku tak charge pon...biasalah sayang punye pasal...hehe..=)


15.dah lama...

Tak balek kampong yang kat Selangor..aduuuyaaii..nama jer dok Selangor..tapi aku rasa lagi selalu blek belah kedah kot..huhu..*sebab tadek sape da kat kampong belah Selangor..sdey..sdey~=(


16.cinta

Apakah ini???haiisshh...saranghaeyoo...yong hwa uppa!!hahahahaa


17.selalurnyer...

Kalau balek umah jer...mesti aku jugak kena basuh pinggan..siap lawan-lawan ‘O’ som ngan adik aku..siapa kena basuh..huhu


18.tapi selalurnyer..

Aku jugak yang kalah...dan aku ugut jer die...hahahaha...so..dapat aku berlenggang kangkung sikit...wuhuu...


19.impianku

Apalah nocha rahsia lak...impian aku???banyak...cube jangan tanya soklan yang buat aku berfikir berjuta-juta lemon...hahaha...


20.aku sangat teruja

Bila nampak Yong Hwa....whahaha..=P..tapi tak jugak lagi teruja kalo ko nak belanja aku makan..hahahahahah..=P


21.sangat suka

Merepek....hahahaa~tapi aku lagi suka kerepek kot...


22.teringin sangat2

Pegi jepon ke korea ker...huhu...baeklah g Mekah dulu kan..wat umrah n haji...=)


23.aku berhasrat

Nak habiskan study ni dengan jayanyer..huhu..semangat tol..


24.perlukah anda menipu??

Kira dulu peratus keperluan menipoo tu...huhu..mampu ker???xbaek~


25.ex-bf

Kebanyakannyer keje kat Korea dan jepon..so...jangan jelez k...hehehe..=P


26.aku bercita2...

Nak makan banyak2 ngan yang sedap2 je tapi kurus...ermm...boleh ker???tak mensyukuri nikmat betol..*dushhh*


27.hari2 yang menyeronokkan...

Bila hari tu aku rasa seronok~ =D


28.baru ak tahu...

Dragon ballz ade 7 bijik upernyerr...hehe


29.aku ada...

Harta yang sangat cipuutt...huhu...=P


30.siapakah aku mau tag...

Ziela

Nadiah fatin

Hilma

Erna

Suziana

huhu...aku tag korang ni..sila2lah jawab tag yerr...hehe

5 klik dan komen :):

Sophia Rani said...

hahahaa.. bongek la aku bace jwpn2 ko ni.. tak abes yong hwa.. uppaa.. haha

up up and away~ said...

siot jer
ex-bf keje kat jepon ngan korea~
*adekah itu mamat2 indon dan bangla yang keje kat situ?
hehehehehehe~

Afie said...

sopie...
woww...nma bru..hehehe...=P asal xletak sophia bing..*kambing*hahaha..ttbe ak nak tag ko jugak la...jwab tag yer..hehe
yong hwa uppa...alamak xbeshh ak tua 15 ari dr die..huaaa...


ziela...
hahaaha..sengs la ko ni..sampai aty..bg la yg besh2 sket....tp de ek kat sne mamat2 indon n banglas??musykil..cne dorg ckap jepon korea ek...hahaha...lawak2

Sophia Rani said...

hahaha.. aku kan da kawen lain daa.. ne leh nama lee lagi.. pegi mampos la ngan lee tu.. hahaha.. sophia bing tak sedap la... hehehe.. sophia sen pon cm pelik.. so guna sophia rani la jugak.. hehehe... nway, ak add si lee tu kat fb.. hehe.. da jadi fren da.. haha... konon mcm da tak heran laa...

nadiah fatin said...

kiv dlu eh?