Sunday, May 16, 2010

mumbling je keje...

Penat..penat dan penat...

tak sangka lak latihan intensif kali ni sangat-sangatlah memenatkan...wuaa...tak sanggup aii...first week je dah bermula penderaan fizikal dan mental. M16 tu sangatlah berat bagi saya yang sememangnya jarang membuat kerja berat @ malas-nak-melibatkan-diri-dengan-kerja-berat..huhu 2.94 kg nak dihangkut ke hulu ke hilir. mana larat kot. dah jadik macam wonder girl lak...kuatkan tangan tabahkan hati...dengan titik-titik peluh mengalir cam tak hengat dunia..perghh...rasa cam nak lari balek rumah jer...jap...pikir balik gua lagi tak sanggup lari baek amek bas jer balik rumah.hahahaa..Muka tak payah cakap la..memang hitam sudah kiranya kalau aku dok sebelah atoy pon macam sama jer...wuaa....ta beshhh...=(

ekceli...hari ni sepatotnya berlangsung hari sukan. cewah..macam kat sekolah lak.hahaa. yela...takkan mau kawad 2 minggu straight..chaitt..aku ni bukannya android tadek perasaan penat-malas-bosan..(semua yang tersebut adalah sifat -ve..sila jangan ikot ok~). tapi disebabkan hal 0rang-dewasa-kurang-matang-dan-tak-pikir-orang-lain maka terjadilah hari penoh emosi. Gilerrkk arrrhh...masing-masing jadik emosional ngan aku..aku..sekali emO...huhu..Hari Sukan yang diwar-warkan dibatalkan atas arahan wa orang kena kawad jugak...hailaa...penat woo...dengan baju semua aku da basuh..nasib ada lagi baju lebih.Maka kawadlah kami dengan penoh emosi...kalau boleh semua nak lepas marah. Dengan orang yang tak bersalah pon kena sekali. Haaiiissshhh...bikin wa mengang jer..

Alhamdulillah...hari ni half day jer..kalo tak mampos aku nak maki tak cukup saliva..huhuhu...so..petangnya buat aktiviti biasa = tidor~huhu..heaven jer rasa..^^

Dan ada lagi seminggu lagi nak menempuh dugaan menghitamkan diri dan memantOpkan muscles yang sememangnyer da mantap..hahhaha...aku riso jer balik-balik naty mak aku kata "eh...dak somalia mana lak neh???" wuaaa...janganlah gitu... tamo2....

Macam tadek mende lagi nak membebel kat sini...so...adios~

jaa nee!!!

p/s: no offense k~

5 klik dan komen :):

up up and away~ said...

agak la afie,,,
baik2 taw
dlu aku balik plkn mak aku cakap
"eh adik, nasib baik mak kenal ko, itamnye,,mak dah nak tak kenal kau tadi"

adoy~
rase macam mau rebah kat lantai lcct tuh~

Afie said...

ziela...
huhu...ak kan ske gak la bebel2 ni..lg2 ngan ko.hahah..tauxpe..penah gak kne ngan bpak ak tym stesen bas klang xtukar g...de ke beliau kata xkenal spe??chaiitt..die kate dr jaoh nmpk mcm org len je...huhu

up up and away~ said...

afie,,
aku rase kene tulis kat manila kad besar2
"saye Nur Atika Afira,,,saye dah itam sebab asyik kawad,,
BAPAK! YOU RECOGNIZE ME TAK?!"

gantung kat leher
ahahahaha
siyes weyh...

aku rase nak lari balik tawau balik time tuh~

Afie said...

hahaha...malu gler kalo wat cmtu kat stesen bas...pas abes lthn ni aku blek kangarr...umah abg aku..huhu..so..abg aku la yg bakal xkenal adik die..wuaaaa

no_cha said...

lalu-lalang....