Saturday, November 13, 2010

kadang-kadang


kadang-kadang terasa gak lah kemalasan nak hapdet blog neh...
tu ler pasal..orang berblog...kau nak berblog...tujuan???na...nothing...
ok...diary elektronik la bai...haha..betul ape kan???see...diary aku neh semua orang boleh baca...
bukan diari dah ni...okaii...fine..tempat aku nak berceloteh maybe???yelah aku pun suka gak membebel..tapi membebel lagi senang daripada menaip..but I prefer writing than typing...entahlah berkat tunjuk ajor Sir Rashid suruh tulis diary la ni...miss like orang siuman kat beliau...huuu...dimanakah beliau???penyuluh hidupku suatu masa dulu...=P
kalau beliau baca ni sure bangga anak murid masih ingat jasa..ahakkss..geli je aku neh kan...tapi subjek beliau tak score2 agii...al maklumlah tak ikut petua...tulis diary...hehe...wehh...korang....aku rindu gile saat itu....*info terbaru**tetiba saya jatuh hati dengan dadali....hehehe

3 klik dan komen :):

zarifahmr said...

dadali? aauww jatuh cinta jugep...haha

Sophia Rani said...

best sgt ke lagu dadali tuh..??? hehe

Afie said...

bik pah...
kan..kan...kan...

sopi...
erkk....sje tnye ke ape???huhuhu