Friday, April 23, 2010

T.A.G=>kepada nama berkenaan,alert-nocha,sopi,najay,suzi n erna..hehehe..=P

Salam~

Huhu..okeyhhh...kena tag..so..apa patot wat??? Jawab tag lah kan..fine... First time kena tag ni..hahaha...tu yang terlompat-lompat macam kera dapat ros lak kan...=P

Jawapan tag nyer adalah:~

  • adakah anda merasakan anda HOT???

HOT giler kot...panas seh..berpeloh-peloh..mau kurus aku gini...agak-agak berapa gelen peluh aku kuar...hahaha...Malaysia semakin panas!!! India macam mana???hehe..=P

  • upload wallpaper pc/laptop anda guna sekarang

  • Cerita pasal gambar ini.
Gambar ini mengisahkan seorang hamba memohon doa kepada Allah...so..paham sendiri la kan...mentang-mentanglah ngah Final fever...hehehe..dan..sebab pic ni gelap..aku suke!!^^

  • Kali terakhir makan pizza?
Tahun ni ade kot..last macam makan dengan kak As.tapi tak ingat bila lak...huhu..kenapa tanya soalan ni.ngidam dah ni..heee~

  • Lagu terakhir anda dengar?
V6-spirit...tengah dengar nih...=

  • Apa anda sedang buat sambil menyelesaikan tag ini?
aksi macam nad faten...ala-ala mermaid atas katel berguleng-guleng tapi atas katil sendiri rr..huhu..

  • Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
banyak la plak..kat umah-eka, kat sekolah rendah-tika, skola menengah-afie, matriks-api a.k.a fire..haha..kat U- afie..=)

  • tag 5 orang yg anda nak tag
nocha
sofiayantie
najay
suziana
erna

  • Siapa no 1 anda? no 2?
no 1 member kamceng kat rumah...pakar motivasi dan juga dak palap UTM..huhu..no 2 lak, penyanyi UTHM, member kat U dan juga bakal housemate saya...=)
  • Katakan sesuatu pada no 5?
Erna ke aii...jawab tag yer..tanda anda prihatin..huhu..;P
  • no 3 ada hubungan dengan siapa?
HeeChul oppa..hahahah..=P
  • kata-kata cinta pada no 4
suzie...walaupon kita jauh..ko di n1o1 aku di n1o3...kau tetap di hatiku...erkkkzz..aku xpandai berjiwang rrr...hahaha
  • berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang tag anda
  1. Bijak
  2. kechiq
  3. baek aty~
  4. gigi kami hamper same...huhu..=B
  5. riang ria cornflakes~

aaa...nad faten a.k.a nadiha fatima jangan marah arrr..heheehheee....=P

3 klik dan komen :):

no_cha said...

terharu nameku ditag..hehe

hana zira said...

I MISS YOU LIKE ORG GILAK!(>_<)
sory weih ak dah lme x memblogging. btw, thanx tag ak.
sgt terharu.... ari tu ak g TS jmpe t-shirt abg heechul RM35, rse cam nak bli jek tp x bli jgak....
ak rse cam bodo jek tp ak rindu kat de, ari2 tgk twitter de...
mengong kan ak.....
ahaks7........

Sophia Rani said...

hahaha.. aku baru pasan ini tag... t aku jawab okeyh.. haha