Friday, April 16, 2010

(n_n)

بسم الله الرحمن الرحيم
~السلام عليكم~

I should post this on Tuesday but...since I got too much laziness gene in my body on that day so I’ve made decision to post it today.

Well, it must be one of the happiest moment I have for this sem..=) hepi2~ thanks Allah for always hearing my pray.

Alhamdulillah~ at last, I’’ve got my own license..weee...after diz I can drive thru mcD lah kan..hahaha....haila2~ perasan je..kereta sape la agak-agaknya aku nak sebat tu kan...Tapi problem la pulak kan, aku tak bayor2 lagi duit belajar..wua...mak mana den cekau duet nih...(perlu ke cerita ni semua dalam blog...hmmm...*thinking*...huh..perlu!!!coz ni blog aku so...suka suki gua la kan...hahha). Selagi dwet belajar n dwet lesen P tidak dibayar selagi itulah aku tetap takkan dapat lesen aku yang dah 4 tahun aku tunggu2...wuaa~~~ =’((

Ok...cukuplah pasal tu.malas cerita lebih2..karang abes lappy a.k.a Oked saya rosak pulak...dibanjiri air mata...(huh..yelah tu kan) .

Minggu study week ibarat minggu berpoya-poya lak bagi aku.. “Ya Allah jauhkanlah aku dari kemalasan dan berikanlah daku kerajinan~”. Baca doa gitu hari2 pon tak guna, usaha tadek. Amboi...makin malas aku nampaknya dari sehari ke sehari. Ingat apa, hebat sangat dah ke??! *cuba memotivasikan diri sendiri...masalahnya termotivasikah????* dushh...macam kena langgar beskal lak..saket skit jer..huhu..=P..kalau lori...parah weeiiiihhh!!! Asal aku buka buku je, ingat kat lain. Tak focus...duhh...ni lah bahana suka on9.

Ingat nak wat kempen anti tenet [2] hari la..agak2 boleh x???tenet ta boleyy kot...FB mungkin????heeeksss~ =P


nak sebijik boleh tak???ada sape2 nak bagi sbg bday present x???heheheh


p/s: sila bagi komen membunuh*silap...membina. OKeehh!!!...korang mmg da’ best rr...Luv U olls~



4 klik dan komen :):

okadi-jun said...

afi sory la..
duit aku x cukup la nk blikan kau
keta biru tu..

cm mahal je gayenye tu...
huhuhuhu........
gud luck final..

=)

Afie said...

didie...
huhu..xpe la..xkesah..kete mainan pon ak sggup trime..
gud luck jugak~
ganbatte ne!!!

nadiah fatin said...

kita akan berasa lebih gembira jika kita berusaha untuk mendapat result yg okeh.yg penting adelah usaha~

Afie said...

nadfaten...
yerr...baek~ usaha tangga kejayaan!!=)