Tuesday, August 31, 2010

Ini cerita

Ini kisah hari isnin...hari ni dah masuk selasa sudah...
Kelas yang patutnya jam 1o.2o am kitorang masuk jam 1o.4o am...bagus tak bagusnya lah kami ni kan..lambat masuk satu hal..selamba badak masuk pon satu hal...rupa-rupanya kuiz da sudah dah... ouuhh ni semua sebab pergi print assignment kat top notch.
nasib baiklah hanani sensei yang cun tuh bagi kami buat kuiz after class...wah...beliau sangat baik...saya suka die..hihihi..tapi tadi macam kantoi lak..die tanya da ade basic jepun ke before ni???ara-ma~~ camne nak jawab yer..takkanlah nak tipu kot, tak baek, pose3...so jawablah aah pernah belajar tapi dah lama...dah lupa dah pon...huhu...alahaii segan la pulak..bila dia tanya sekolah jer...lagi la aku macam...aishh...aku pon jawab je la...ni mesti sebab markah kuiz aku tinggi aritu..padahal sama je dengan budak-budak cina yang lain.siap ada yang dapat 1oo lagi...aku pon banyak gak yang salah kot..haha..katakana aku xhafal lagi..malasssss~~huuuu....
pastu tengahari berjimba-jimba sebab tadek kelas...haha...jimba hek lu...study la..sebab petang ada test...tetiba aku rajin laks....study pon...aku jawab cam hampeh...study ler lagi last minute..padan mukerrr....tu la...da habaq kat ang...jangan dok tangguh study...la ni sapa yang susah....kan...*bagi nasihat kat diri sendiri ni*

aku dapat rasakan repekan aku sungguh merepek macam kerepek...

p/s:mana kad raya aku ni xdapat2 lagi pon...hahaha =P

6 klik dan komen :):

ain sudin said...

ok ar tue masuk lmbt wei..
dr aku..
hari nie aku ponteng sampai 2 kelas...
dtg kelas java sebab ader quiz..kalau x,mmg aku x dtg...wakakakka

Afie said...

ohooo....giler arr ponteng klas...*bdak skem mmg mcm ni...truja dengor org ponteng klas*huhu
lagi nak cuti lagi byk lak keje...bengang jer..haiish

~~wawadaboomiya~~ said...

uik..ha3..akak br blek rini..ari isnin ponteng..hi3...ha3...bgus kn?

Afie said...

kak wawa...
huiishhh..awlnyeeerrr...mmg..bgussssss sgatttt....aritu da blek kn...wuah2...jelesss

Sophia Rani said...

owhhh.. dpt markah tinggi yer.. hehe... weyh, ari isnin tu study eh..??? oo.. aku tdo je.. haha

Afie said...

hahah..itu ntuk kuiz jepon ma...study la sgt...mcm ko xnmpak lak ak stdy cmne...haha