Tuesday, May 17, 2011

Praktikal :)

Salam~

Bukan malas..kekangan masa je tak mengizinkan merepek kat sini. At last, it’s the end of my life as student. Nak kata happy tak la sangat kan. Will missing you guys badly.T.T

Now tengah praktikal kat PJ. Ni dah masuk minggu kedua. Mula-mula memang rasa macam…err ni ke tempat praktikal aku???betollah orang kata ‘don’t judge book by its cover’. Memang ofiz kecik aje..comel lote orang kata. Tapi deal dengan sekolah, korporat dan lain-lain lagi. Not bad lah.

Untuk 1st week asyik keluar berjalan-jalan je. Pergi sekolah-sekolah area Klang Valley. Perghh...malu je. Kata orang Klang kan. Tapi GPS gua hampeh...hehehe...Kesian partner keja aku terpaksalah beliau cari sendiri sekolah-sekolah tersebut. Pengalaman-pengalaman. Walaupun aku kurang sikit la area marketing ni. Tapi lama-lama macam oklah. Untuk 2nd week ni dah dapat task baru, kena deal dengan corporate pulak. Aku harap aku tak buat spoil lah macam selalu kan. hehehe

Macam dah tak ada apa yang dapat direpekkan lagi. till next post~ see ya

P/S:::semalam bday nocha...aku nak tepon...tak tertepon lak...sori2...Selamat Hari Lahir...May Allah bless. Moga persahabatan kekal selamanya. insyaAllah :)

As salam~ ^_-

5 klik dan komen :):

phee ungu said...

: harini bday kakak org :')

maIra said...

slmt bprktikal afie..

Afie said...

Phee ungu:::
hai...hepi birthday wat akak phee...sori lambat lak wish..:)

maira:::
thanx :)

no_cha said...

lambat...hutang adiah.tika..eheh..pe2 pn thanx..amin...hehehe

Afie said...

nocha:::uiksss xlama dah bday aku..hahaha...tuntut2 gak ;P