Wednesday, May 25, 2011

luahan sikit-sikit

salam alls~

Lama tak BW. Nak BW waktu kerja takot laa....nanti bos nampak...sorry wat yang datang jenguk blog ni tapi saya tak jenguk balik. Kalau ada kesempatan insyaAllah jenguk punya...*ada ke yang datang jenguk pun*huhu....
Sekarang pulak tengah busy uruskan blogspot company...Personal blog pulak hamperhh jer tak terurus...taper2....pentingkan yang mana penting k...
Masalahnya sekarang ni bukan nya pandai sangat belog2 ni...blog sendirik pon simple mimple ajer....sesimple blog lah...hehehe...so sesiapa yang cam pandai belog2 boleh bagi tunjuk ajar tak???
**errrkkk....gaya macam orang baca belog ko ni je kannn***haihhhh....=.="
okailahh...sampai disini sahaja...jari kepenatan...tv memanggil2 supaya menonton nora elena...korang tengok tak???nampaknya ramai yang angau dengan citer ni skang...hehehe...owaittoooo...see ya next tym kehh...da~~~

wasalam....

3 klik dan komen :):

maIra said...

nora elena,cerita dr buku..biasa je sy rse..huhu

no_cha said...

a'ah biasa je..cite tu..citer novel..dh baca r tika...pelakon pompuan tu dak mgs r..hehehe

Afie said...

maira:::huhu...saya tgok pon mcm tu je...sbb tym maghribkan...kjap2 la..xde la fully concentrate..tp dak ofiz excited terlebih...

noch:::YEKE???Yang mN??