Tuesday, May 31, 2011

aku senang rasa down...lagi2 sejak meniti hari tua ni~pheww

Salam...

seriously bila berhadapan someone yang selalu underestimate orang lain ni. Aku memang tak reti nak deal dengan people macam ni. perlu ke aku tanya??? korang deal dengan orang ni camne???erkkss...abaikann...
I need someone inspiring. ni tak habis-habis nak buat orang rasa down. I miss Jade. I miss the book. I miss the spirit. Dulu...serius, aku baca karya Hlovate untuk dapatkan semangat tapi a bit jealouslah pulak. sebab hero heroin sume jenis tiptop..pandai2..study taknak pulak obeci kan. tensi je aku kalau part tu..

Sekarang ni aku tertunggu-tunggu la kan novel aku contengan jalanan. latest nyer... tapi kena tunggu makcik tu habis exam la pulak.
Pendek kata, aku lebih suka scrolling tumblr skang. Lebih menarik hati...awww :)

Aku ni cepat lupa...senang ingat benda remeh...benda penting suka untuk dilupakan...apakah???Aku dah mula merepek-repek. sememangnya hobi...uihhh

ok2...da~







2 klik dan komen :):

nana_shuichi said...

xsempat jugak aku bace Hlovate tuh..bgus la ko inspired by him.. xde online ke ek boleh aku baca?

Afie said...

actually xsure hlovate tu laki ke pmpuan tp ak agak pmpuan la..hahaha...xkesah tp mmg ske penulisan dia... :) ada2 hlovaterror.blogdrive.com