Sunday, February 7, 2010

Penat yang amat....

Salam~~

Hari ni saya sangat penat. Padahal takde la wat ape sangat pon. Pergi belajar kereta jer. tapi kepenatan mcm buat kereta. Ni semua sebab penat menunggu giliran belajar kereta. Ye lah..dari pukul 9 pagi sampai jam 2 petang baru dapat giliran buat drift.

Aku ni memang la..sangat menggelabah orangnyer...
masuk2 kereta je da kena tegor. yelar..mentang2 la enjin kereta da hidup sesuka hati je aku nak terus gerak. seat kereta tak check lagi, cermin tak diusik-usik, gear tak usha da free ke blom, seat belt lak tak pakai..memang ampeh la aku ni. aku nak2 teros check lampu, signal n rakan2 jer..ape la..camne la nak lulus kalo macam ni selalu.

dan...

aku rase dalam 2 hari ni mcm ari malang aku jer...
yela..semalam ingat nak tgok cerita LU pikir la Sendiri...kat dewan dTii..tp suddenly kak As merangkap my housemate tak dapat balik rumah lagi sebab ada hal ngan team tae kwan do nyer tu..(die yg janji ngan sye nak g..dats why kne tgu die ok). At last..aku dok umah sengsorang. bukan lama pon dok sorang2.kejap je.ta pe layan feeling..best gak..hahaa..
semalam kan aku de cerita pasal kawad tu..malang la jugak. dan baju putih aku tak mau bersih2 lagi..kalo tak nak hilang gak kotoran yang amat degil tu..aku nak gune bleach jer..biar yg part2 ade kaler pon jadi putih..haha

dan....

hari ni aku menunggu 5 jam untuk belajar kereta. Ok..penat sangat..

dan...


nak tidorlah..


nanite semua...

rse humsix laarrr...mak..miss u!!!

salam~~

oyasuminasaiiii!!!!!

2 klik dan komen :):

'Iffah Ilham Khalilah Ramlee said...

akak bole imagine afie glabah
da lame tak melihat kegelabahan awak :P
slamat mengambil lesen~

Afie said...

hehee...masih lg menggelabah seperti dulu...
doakan kali ni x fail lagi...