Tuesday, August 9, 2011

Heartless Robbery

salam~


Dugaan bulan ramadhan...poor innocent guy...Mengikut sumber2 dari utube (komen2) budak ni kena rompak...gigi patah dengan rahang dia cedera..nampak tak darah2 tu...sian wehh..sakit kot...yang tak tahan tu malaun2 tu konon-konon nak tolong...then tolong bukak beg n tolong paw...give them big claps guys...bagusnya cara tolong...mengikut sumber2 (komen dr utube) budak ni otw nak pi bukak puasa...ok...serius kesian...maybe ni cara Allah nak uji dia...Malas nak komen lebih2...riot or whatsoever...nak kutuk2 ke apa...ada otak pandai2 la pikir~
Semoga lepas ni dia sihat-sihat aje...May Allah bless us <3.

2 klik dan komen :):

maIra said...

dat's news sgt teruk kn..buln pose lak tu..ai~

Afie said...

maira...
yup betol tu...hope student yang lain ok je kat sana..