Saturday, October 2, 2010

rasa nak melalut

Sometimes in Life, you run across something unknown. Because we are not born to predict future but we know that we can change it. Arr...tiba-tiba mencarut melalut omputih pulak. Rasa macam serius je kan...kenapa semakin banyak kerja semakin banyak kemalasan???kenapa??? sila bincangkan..ok...aku risau lagi setahun macam ni alamat check in Tampoi @ Tanjong Rambutan. Back to topic discuss, kenapa? So...sebabnya, senang jer kan. Sebab kau memang pemalas aih...kata jelah...nak update belog malas, nak baca buku untuk revision malas, kata kau buat shortnote pon tak...dah tu... masa-masa kau tu pergi mana eh...aku rasa macam lost in space. Masa cepat sangat berlalu, rasa macam tak sempat nak menikmati masa-masa itu. Ok..bak tajuk lagu lah kan...time is running out. Nak kejar tak larat, semput bhai...^.^

Eh...aku nak jadi rajinlah...=P malas tu orang lain. *muka tanak ngaku...sekalipon kena pakse mkan sabun still nak ngaku rajin gak...hahah*

-motivate diri sendiri yang da lama tak ter ‘motivate’-

Life is so pathetic nowadays~

2 klik dan komen :):

Hilma said...

blh buat experiment dgn hipotesis ko tu..
semakin bnyk kerja semakin bnyk kemalasan..

haha..p mmg selalu cmtu pun..x tau cmne nk elak..

Afie said...

Hilma...hahaaha...mestilah itu hipotesis aku...dah diuji dah..memang nyata terbukti benar..hakhak...

p/s:rajin silalah dtg cepat2 sikit...i need u...